Thaimassage göteborg happy thaimassage globen

går härifrån med ett leende på läpparna. Tänk på andra som faktisk erbjuder riktig thaimassage och inte massage med/av en thai. Sedan läste jag texten. Göteborg, gott nytt år! En dag kollade jag in deras hemsida. Och vad är det med bilden på 3 damer i vita handdukar och texten. Håll ett öga på vår personalsida, vi får ofta in nya naturliga vackra massörer. Snabba cash, 1000kr för Lena Handén eller mer för boom boom.

Thaimassage göteborg happy thaimassage globen - Su

Låter mer som att de har en funny business än en seriös business. Välkommen till Su Thaimassage! Om vi hade bott kvar i vår lilla 1:a så hade vi sett salongen och bilden dagligen. Vi erbjuder thaimassage, oljemassage, örtmassage och fotmassage av välutbildade massörer från Watpo templet i Bangkok. Badar personalen bastu med sina kunder?

Stor: Thaimassage göteborg happy thaimassage globen

Nu ventilerar jag i min fristad min blogg. Vem är det som hittade på allt detta? Allting såg som vanligt ut med info och priser. Jag krankar inte ner på dessa thaitjejer och män men tyvärr så finns dem. Jag kan inget om thaimassage eller driva ett företag. Vi gillar att bada Bastu. Detta fick mig att undra. thaimassage göteborg happy thaimassage globen

Kommentarer (1)

  1. thaimassage göteborg happy thaimassage globen säger:

    Ny recension för Sthlm.

Lämna ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *